קבוצת השחר החדש

שף/ית ראשי/ת

ניהול צוותי עבודה במספר מטבחים במקביל סה"כ כ-800 מנות

 


הובלת הפעילות הקולינארית במטבחים בסגנונות שונים (חלבי /בשרי)
יצירתיות וחדשנות
הדרכה, ליווי ובקרה על תהליכי הייצור, אחסנה, בקרת איכות ובטיחות מזון.
ניהול ושליטה על מערך המטבחים ועובדיו תוך חתירה ליעדי ביצוע ואיכות ועמידה בתוכניות העבודה.
בניית תפריטים



כושר מנהיגות וניסיון בניהול צוות טבחים מקצועי מעל 500

 מנות – חובה


שף/ית – שלב4  ומעלה – חובה
יחסי אנוש טובים ותודעת שירות גבוה
ידע והקפדה על בטיחות מזון ותהליכי עבודה
ניסיון מקצועי רלוונטי מוכח ויציב
ניסיון בניהול מערך מזון בחברת הסעדה
שליטה ביישומי מחשב


שלח קורות חיים

×
×

עגלת קניות

דילוג לתוכן